PROPERA SORTIDA TRANSPIRINENCA DIES 14 I 15 DE SETEMBRE 2019

IMPORTANT:  LA TRANSPIRINENCA DE JUNY HA ESTAT ANUL-LADA I DESPLAÇADA AL CAP DE SETMANA DELS DIES 14 I 15 DE SETEMBRE PRÒXIMS.

DISCULPEU LES POSSIBLES MOLÈSTIES OCASIONADES.

REPETIREM EL MATEIX RECORREGUT DE LA PASSADA EDICIÓ

Ens trobarem, AMB EL DIPÓSIT PLE, al Far del Cap de Creus el proper dissabte dia 14 de Setembre a les 9:45h (es prega puntualitat). Un cop feta la foto de rigor, iniciarem la ruta que,  entre la majestuositat dels Pirineus, ens portarà fins a Camprodon,  on pararem a dinar. Havent dinat, si cal PLENAREM DIPÒSITS novament i reiniciarem el recorregut passant per la mítica i motera Collada de Toses fins arribar a El Pont de Bar on descansarem, soparem, farem nit i al dia següent esmorzarem. Haurem completat la primera etapa i un total d’uns 250 km (150 fins a Camprodón  i 100 més fins a El Pont de Bar).

Diumenge 15 de Setembre,  agafarem les motos cap a a les 9:00 de nou amb els DIPOSITS PLENS i farem la segona etapa  que, passant per la Seu d’Urgell i Sort, acabarà a Vielha.   Dinarem, ens acomiadarem i tornarem cap a casa. Haurem recorregut uns 140 km més i completat la ruta transpirinenca catalana.

El preu d’aquesta sortida és de 60 € per persona i inclou el dinar i sopar de dissabte, la pernocta i l’esmorzar de diumenge.  NO INCLOU EL DINAR DE DIUMENGE,  que encara està per tancar.

 

MotoclubUcc participa juntament amb diversos grups motoristes més, d’una Campanya Contra el Càncer Infantil.

LLOC DE TROBADA : 

AL FAR DEL CAP DE CREUS

Apunta’t a l’enllaç inferior

Propera sortida dies 14 i 15 de Setembre  (Transp)