PROPERA SORTIDA Museu Salvador Claret el 16 de Novembre de 2019

El itinerari.  Sortim de la benzinera i agafem la C-17 fins la sortida de Granollers per agafar direcció Hostalric,  cap a Sant Hilari Sacalm, arribarem a Sta Coloma de Farners i per últim a Sils.                            

Per apuntar-te, prem el següent enllaç i omple el formulari.

Museu Salvador Claret

Estimats motars,

El motiu de la sortida es per visitar una de les col·leccions mes importants de cotxes i motos  clàssiques que tenim a casa nostra.Es la col·lecció del Salvador Claret de Sils.  Nomès la visita guiada (que val 4.5€ per persona) paga la pena perquè us animeu però tenim un altre motiu i es el tram de carretera que farem de Sant Hilari Sacalm a Sta Coloma de Farnes (GI 551) on podrem observar el canvi de colors dels arbres que personalment sempre em deixa al.lucinat.  No us preocupeu que esmorzarem.     Aproximadament son uns 118km d´anada.

No falteu.

Salutacions

 

MotoclubUcc participa juntament amb diversos grups motoristes més, d’una Campanya Contra el Càncer Infantil.

LLOC DE TROBADA : 

BENZINERA MEROIL, Avgda Meridiana 666  (sortint de BCN a la dreta)

HORA:8:15

Per apuntar-te, prem el següent enllaç i omple el formulari.