MATARÓ 16 DE FEBRER DE 2019

PROPERA SORTIDA EL PRÒXIM DISSABTE 16 DE FEBRER (AL GENER NO FEM CAP SORTIDA)

      

https://goo.gl/maps/NPoFnph3mZN2

Hola motards,

Hem rebut moltes peticions per gaudir del ric patrimoni industrial català. Per aquesta raó hem trobat el primer edifici industrial que n’Antoni Gaudí va construir a Catalunya. És una sortida matinal i esperem que vingueu per començar aquest any 2019 amb moltes propostes de sortides i, el més important, retrobar-nos.

Tindrem dues noves incorporacions al grup com són el matrimoni Roca i el matrimoni Casajuana que estrena moto.

Salut i benzina!!

– Sortida: Dissabte dia 16 de Febrer a les 09:00 hores des de la seu de L’UCC, carrer Aragó Nº 416 de Barcelona.
– Esmorzar a mig matí

– La durada del trajecte fins a Mataró, es d’aproximadament 2:00 hores.

Apuntat a Aquesta Sortida;  No ho dubtis

Per problemes actuals d’administració de la pàgina web actual, el formulari d’inscripció es realitzarà a través de l’enllaç, que ens reenvia a la pàgina anterior que posseíem en el domini de Webnode. Fins que no siguin esmenats aquests problemes, seguirem fent les inscripcions de les sortides que fem des d’aquest enllaç.

Disculpeu les molèsties.